MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Wymieszaj, aż całość będzie płynna. Odstaw zaczyn w ciepłe...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjne jagodzianki zrobisz bez problemu. Są pyszne i rozpływają się w ustach. Zdradzamy prosty przepis na pyszne i pulchne jagodzianki

Jagodzianki. Krok 3

Wymieszaj, aż całość będzie płynna. Odstaw zaczyn w ciepłe miejsce na ok. 10 minut. Musi ruszyć tzn. nieco podrosnąć.

Zobacz również

Iga Świątek w „Biurze” na Wimbledonie ze słynnym Stevem Carellem

Iga Świątek w „Biurze” na Wimbledonie ze słynnym Stevem Carellem

Wisła czeka na ofertę z Włoch dla Krzyżanowskiego. Tej z Gdańska nie przyjmie

Wisła czeka na ofertę z Włoch dla Krzyżanowskiego. Tej z Gdańska nie przyjmie

Polecamy

Wystarczy minuta w łazience. Poznaj darmowy trik na piękną cerę bez niedoskonałości

Wystarczy minuta w łazience. Poznaj darmowy trik na piękną cerę bez niedoskonałości

Takiego chłodnika jeszcze nie znasz. Jest pożywny i najlepszy na upały

Takiego chłodnika jeszcze nie znasz. Jest pożywny i najlepszy na upały

Dwa ostrzeżenia IMGW. Czeka nas upał i groźne burze!

Dwa ostrzeżenia IMGW. Czeka nas upał i groźne burze!